Jste zde: Domácí stránka |

NYHC MADBALL

kytarová odpověď dělnických čtvrtí na rap z tamějších ghett. Jednoduchá rovnice, která platí již téměř dvacet let a jasně charakterizuje význam a postavení newyorské hardcoreové legendy MADBALL.

Kapela, která původně vznikla pouze jako boční projekt členů AGNOSTIC FRONT, se etablovala na scéně hned svým prvním dlouhohrajícím albem „Droppin' Many Suckers a do dnešní doby vyplodila 10 desek, včetně kompilačky „Best Of Madball“.

 

Současní členové

 

  • Freddy Cricien - zpěv
  • Hoya - baskytara
  • Mitts - kytara
  • Rigg Ross - bicí

Diskografie

 

  • 2005 Legacy
  • 2000 Hold It Down
  • 1998 Look My Way
  • 1996 Demonstrating My Style
  • 1995 Droppin' Many Suckers
  • 1994 Set It Off

 

 

Sportovní ocenění

2012 - Trenér RC Sparta Praha sezóny 2011/2012

2012 - 2. místo v kategorii U15 (trenér)

2011 - Trenér RC Sparta Praha sezóny 2010/2011

2010 - Mistr Republiky U15 (trenér)

2010 - 9. místo v anketě Trenér roku 2009

2009 - 7. místo v anketě Trenér roku 2008

2008 - 4. místo na CP U15 (trenér)

2007 - 4. místo na CP U15 (trenér)

Kariéra

2012 - obnovení 3 třídy ragbyového trenéra

od 2009 sportovní ředitel RC Sparta Praha

2009 - ragbyový trenér 3. třídy

od 2006 trenér mládeže RC Sparta Praha

od 2006 spolukomentátor ČT4

od 2003 editor www.ragby.cz

2003 - 2007 - realizační tým reprezentace ČR

1994 - hostování RK Petrovice

1987 - 1995 RC Sparta Praha

Sportovní ocenění

2012 - Trenér RC Sparta Praha sezóny 2011/2012

2012 - 2. místo v kategorii U15 (trenér)

2011 - Trenér RC Sparta Praha sezóny 2010/2011

2010 - Mistr Republiky U15 (trenér)

2010 - 9. místo v anketě Trenér roku 2009

2009 - 7. místo v anketě Trenér roku 2008

2008 - 4. místo na CP U15 (trenér)

2007 - 4. místo na CP U15 (trenér)

Kariéra

2012 - obnovení 3 třídy ragbyového trenéra

od 2009 sportovní ředitel RC Sparta Praha

2009 - ragbyový trenér 3. třídy

od 2006 trenér mládeže RC Sparta Praha

od 2006 spolukomentátor ČT4

od 2003 editor www.ragby.cz

2003 - 2007 - realizační tým reprezentace ČR

1994 - hostování RK Petrovice

1987 - 1995 RC Sparta Praha