Jste zde: Domácí stránka |
S.W.A. Website > Muzika > Cannibal Corpse

Cannibal Corpse - Death Walking Terror

Cannibal Corpse

je americká death metalová kapela založená v roce 1988. Dodnes vydala 10 studiových alb, jeden box-set a jedno živé album. Skupina vešla ve známost díky jejím hororovým textům a velmi explicitními obaly alb a názvy písní.


Současní členové

  • George Fisher - zpěv
  • Pat O'Brien - kytara
  • Rob Barrett - kytara
  • Alex Webster - baskytara
  • Paul Mazurkiewicz - bicí

Diskografie

  • Eaten Back to Life (1990)
  • Butchered at Birth (1991)
  • Tomb of the Mutilated (1992)
  • The Bleeding (1994)
  • Vile 1996
  • Gallery of Suicide (1998)
  • Bloodthirst (1999)
  • Gore Obsessed (2002)
  • The Wretched Spawn (2004)
  • Kill (2006)

 

Sportovní ocenění

2012 - Trenér RC Sparta Praha sezóny 2011/2012

2012 - 2. místo v kategorii U15 (trenér)

2011 - Trenér RC Sparta Praha sezóny 2010/2011

2010 - Mistr Republiky U15 (trenér)

2010 - 9. místo v anketě Trenér roku 2009

2009 - 7. místo v anketě Trenér roku 2008

2008 - 4. místo na CP U15 (trenér)

2007 - 4. místo na CP U15 (trenér)

Kariéra

2012 - obnovení 3 třídy ragbyového trenéra

od 2009 sportovní ředitel RC Sparta Praha

2009 - ragbyový trenér 3. třídy

od 2006 trenér mládeže RC Sparta Praha

od 2006 spolukomentátor ČT4

od 2003 editor www.ragby.cz

2003 - 2007 - realizační tým reprezentace ČR

1994 - hostování RK Petrovice

1987 - 1995 RC Sparta Praha

Sportovní ocenění

2012 - Trenér RC Sparta Praha sezóny 2011/2012

2012 - 2. místo v kategorii U15 (trenér)

2011 - Trenér RC Sparta Praha sezóny 2010/2011

2010 - Mistr Republiky U15 (trenér)

2010 - 9. místo v anketě Trenér roku 2009

2009 - 7. místo v anketě Trenér roku 2008

2008 - 4. místo na CP U15 (trenér)

2007 - 4. místo na CP U15 (trenér)

Kariéra

2012 - obnovení 3 třídy ragbyového trenéra

od 2009 sportovní ředitel RC Sparta Praha

2009 - ragbyový trenér 3. třídy

od 2006 trenér mládeže RC Sparta Praha

od 2006 spolukomentátor ČT4

od 2003 editor www.ragby.cz

2003 - 2007 - realizační tým reprezentace ČR

1994 - hostování RK Petrovice

1987 - 1995 RC Sparta Praha